Inschrijven

Velden met een * zijn verplicht.

Inschrijven MMD

Dit inschrijfformulier is alleen voor Froude leden. Externen kunnen mailen naar mmd@froude.nl.

Leuk dat je wilt deelnemen aan de Maritime Match Day!

Op deze pagina kan je je inschrijven voor de Maritime Match Day. Vul hier je gegevens in als je wilt deelnemen aan de dag. Het is niet verplicht om het aantal studiepunten dat je hebt in te voeren, maar het helpt ons om een goed beeld te krijgen van de deelnemende studenten. 


Case

Tussen 15:00 en 17:00 wordt een zestal verschillende cases georganiseerd. Geef hier je eerste, tweede en derde keuze door.

TWD (Temporary Work Design) organiseert dit jaar speciaal voor de eerstejaars studenten een case, omdat veel eerstejaars denken dat de MMD niks voor hen is. Integendeel! Ben jij eerstejaars? Dan is het aan te raden om je voor deze case in te schrijven. 

Klik op deze link voor meer informatie over de verschillende cases.
Diner

Na de beursvloer en cases zal er een optioneel diner zijn in café Einstein aan de Spoorsingel. Hier zullen wij dineren met ongeveer 60 Froude-leden en 30 ingenieurs. Als je wilt deelnemen aan het diner, geef dat dan hieronder aan. De plaatsen zullen op volgorde van registratie verdeeld worden. Dus vol=vol.  

De kosten voor het driegangendiner met vier drankjes bedragen €17,50 voor studenten.


Speeddates

Vanaf het derde studiejaar en hoger is het mogelijk om deel te nemen aan de speeddate sessies. Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom je mee zou willen doen met de speeddates, zie hiervoor deze pagina. Als je deel wilt nemen aan de speeddates kan je dat hieronder aangeven. 

Je bent verplicht om je CV en motivatie van het gesprek door te geven, zodat de bedrijven zich hierop voor kunnen bereiden. Je CV wordt voorafgaand aan het gesprek gedeeld met de bedrijven, zodat ze weten met wie ze gaan spreken. Je kan eventueel extra informatie toevoegen die je met het bedrijf wilt delen. Dit kan in het tekstvak.

De commissie kan niet garanderen dat alle drie de speeddates zullen plaatsvinden.

Vraag Dicussiepanel

Met als thema van de dag "The future is ours" zal er in de ochtend een discussiepanel zijn tussen bedrijven en docenten, deze zal gaan over de overgang van een student naar het bedrijfsleven. Als je een vraag hebt aan een docent of aan een bedrijf stel deze dan hier. (Meer informatie over het discussiepanel kun je hier vinden.)