Welkom

De zesde editie van de Maritime Match Day zal dit jaar plaatsvinden op 30 mei 2017 en wordt georganiseerd door het Scheepsbouwkundig Gezelschap William Froude, de studievereniging voor maritieme studenten van de Technische Universiteit Delft. Deze dag zal plaatsvinden in de Aula van de TU Delft. Dit jaar zullen er naar verwachting 27 bedrijven deelnemen, waarvan er zes een uitdagende case gaan verzorgen. Naar verwachting zullen ongeveer 200 studenten op deze dag aanwezig zijn.

Net als voorgaande edities zullen wij er voor zorgen dat het dit een onvergetelijke dag voor zowel de student als de bedrijven gaat worden. Achter de schermen zijn wij al enkele maanden druk bezig met de voorbereidingen om deze dag vernieuwend te houden, toegankelijk voor elke jaargang te maken en interessant te houden voor de deelnemende bedrijven.

Op deze site kunt u terecht voor de verdere informatie over de dag zelf, de commissie die het weer voor elkaar gaat krijgen en een sfeerimpressie van de editie die gehouden is in 2016.